I Media

HJEM >> OM OSS

I MEDIA


DENNE SIDEN ER IKKE EN PRIORITERT "OPPDATERINGS-SIDE".

Fædrelandsvennen 23. august 2019:


Dette er fortellingen om en suksesshistorie! Et kreativt samarbeid mellom Kristiansand kommune, ordføreren  i Gorj kommune, og vår forening/organisasjon!


Kronikk i Fædrelandsvennen av Bjørn Øyvind Fjeld

Publisert 28.04.17


Tidligere styreleder Bjørn Øyvind Fjeld etter Brennpunkt-dokumentaren om tiggermiljøet i Bergen. Han skriver at tiggerforbud ikke løsningen og om FTN's ambisjoner og behovet for å hjelpe de fattige i hjemlandet, samt at det må stilles krav til egeninnsats. Les hele kronikken her:

Kronikken i Fædrelandsvennen (krever abbonement)


Eller, om du ikke er betalende leser av Fædrelandsvennen, kan du finne kronikken her:

Nei til tiggerforbud, tja til tiggerkopp, ja til medmennesker

NRK - Sørlandssendingen

Publisert 18.04.17


Intervju av tidligere styreleder Bjørn Øyvind Fjeld på Distriktsnyhetene om det rumenske miljøet av fattige tilreisende i Kristiansand etter NRK's Brennpunktdokumentar om miljøet i Bergen. Kari Klingsheim fra Frelsesarmeen som kjenner miljøet godt er også profilert. Sammen forteller dem at tilstandene i Kristiansand er ganske annerledes enn i Bergen, selv om det også her forekommer noe kriminalitet i miljøet - og at vi ikke må glemme at det er virkelig fattige mennesker i miljøet som trenger hjelp.


Den 2min og 15sek lange reportasjen finner du her:

Miljøet blant fattige tilreisende i Kristiansand

Varaordføreren i Kristiansand på Gorj TV (rumensk TV)

Publisert 03.06.16


Varaordfører Jørgen Kristiansen på en reportasje av regional TV i Gorj fylke i Romania sammen med styreleder i FTN, Bjørn Øyvind Fjeld. Dette er fylket byen Carbunesti ligger i - som er et område mange av de fattige tilreisende i Kristiansand kommer fra.  Her snakkes det om planene for arbeidet i Carbunesti framover. Noe av reportasjen er engelskspråklig og kan sees nederst på denne siden:

Jørgen Kristiansen og Bjørn Øyvind Fjeld på Gorj TV

Email: post@fratiggerkopp.no